Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: اولویت برخورد پلیس با باندها و شبکه‌های مروج مفاسد اخلاقی است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سردار حسین اشتری در اولین همایش سراسری سازمان اطلاعات فراجا اظهار داشت: بر روح بلند و ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) و ارواح طیبه شهدای والامقام انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس، مدافعان حرم و حریم نظم و امنیت به ویژه سپهبد شهید " حاج قاسم سلیمانی"، همرزمانش و شهیدان انتظامی و امنیت درود و رحمت می‌فرستیم و برای مقام معظم رهبری " مدظله العالی" آرزوی طول عمر باعزت توام با سلامتی روزافزون داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تبریک فرارسیدن دهه امامت و ولایت افزود: فرا رسیدن عید سعید غدیرخم را تبریک و تهنیت عرض می‌کنم؛ ان‌شاءالله همه ما از رهروان واقعی ائمه اطهار(ع) باشیم و با پیروی از منویات و تدابیر مقام معظم رهبری "مدظله العالی" باعث خشنودی قلب نازنین حضرت امیرالمومنین(ع) باشیم.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه امروز پیروی از ولایت و اطاعت اوامر فرماندهی معظم کل قوا، حرکت در مسیر فلسفه وجودی غدیر است، مطرح کرد: در این ایام بار دیگر با مقام معظم رهبری "مدظله العالی" تجدید بیعت می‌کنیم و پیروی از راه علما، صلحا و شهدای بزرگوار را سرلوحه کار خود قرار می‌دهیم.

اشتری با خیرمقدم به سردار دکتر"وحیدی"؛ وزیر کشور ادامه داد: حضور برادر ارجمند و بزرگوارم، از یادگاران دوران دفاع مقدس، سردار د کتر"وحیدی"؛ وزیر محترم کشور و جانشین فرمانده کل قوا در امور فراجا را در جمع روسای پلیس اطلاعات و امنیت عمومی، روسا و مدیران پلیس اماکن عمومی و امنیت اخلاقی که ذیل سازمان اطلاعات فراجا هستند، گرامی می‌داریم.

وی با قدردانی از دست اندرکاران برگزاری اولین همایش سراسری سازمان اطلاعات فراجا به ویژه رئیس سازمان اطلاعات فراجا مطرح کرد:ان شاء الله در این نشست تخصصی ضمن بررسی عملکرد پیشین، ماموریت‌های پیش رو و اولویت دار تشریح و تبیین می‌شود.

اشتری با اشاره به ابلاغ و ارتقاء ساختار و سازمان فراجا مطرح کرد: با عنایت مقام معظم رهبری " مدظله العالی" طرح جامع ساختار و سازمان فراجا ابلاغ و این تغییر نقطه عطف و تحول آفرینی در تاریخ انتظامی کشور است و یکی از شاخص‌های این ساختار و سازمان مصوب، تصویب سازمان اطلاعات فراجا است که می‌تواند بیشترین و موثرترین نقش را در پیشبرد اهداف انتظامی ایفا کند.

عالی ترین مقام انتظامی کشور با اشاره به ماموریت‌های خطیر، حساس، چند بعدی و تاثیرگذار سازمان اطلاعات فراجا مطرح کرد: امروز به همت همکاران پرتلاشمان در سازمان اطلاعات فراجا، شاهد ارتقاء این مجموعه و ایفای نقش مطلوب در خنثی سازی توطئه‌های دشمنان هستیم.

وی با بیان اینکه پلیس ملجا و پناهگاه مردم است، با گریزی بر تنوع ، پیچیدگی و گستردگی ماموریت‌های انتظامی از مرز تا مرکز مطرح کرد: مجموعه انتظامی کشور براساس وظایف ذاتی و قانونی خود، پاسدار و حافظ ارزش‌های والای انقلاب اسلامی و تامین کننده امنیت عمومی و داخلی است و ضمن ایفای نقش ذاتی و قانونی خود در مقابله و برخورد با ناامن کنندگان امنیت، مبارزه با مفسدان اقتصادی، قاچاقچیان مواد مخدر،ارازل و اوباش، سارقان و...، برای توسعه امنیت اخلاقی و اجتماعی و برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی با اجرای طرح‌های ابتکاری و نوآورانه چون طرح ناظر، طرح سالم سازی دریا و ... در ایفای نقش خود پیشتاز است.

اشتری با اشاره به جرایم نوظهور مطرح کرد: مواجهه با تهدیدات در حوزه‌های امنیتی، اجتماعی، سیاسی، دفاعی، فرهنگی و ... مستلزم توسعه و تسلط اطلاعاتی است؛ بنابراین بایستی بر توسعه و اشراف اطلاعاتی تمرکز ویژه ای داشته باشیم.

وی خطاب به روسای پلیس‌های سازمان اطلاعات فراجا خاطر نشان کرد: شما عزیزان در ابعاد و ماموریت‌های مختلف امنیتی، اطلاعاتی و خدماتی اقدام می‌کنید و فعالیت‌هایتان برای کشور بسیار "امنیت آفرین" است.

این مقام ارشد انتظامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهتمام و تمرکز ویژه پلیس برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی و توسعه امنیت اخلاقی و اجتماعی بیان کرد: امروز دشمنان می‌دانند و باور دارند با حربه‌های پوشالی، قدرت مقابله با بنیه دفاعی ایران اسلامی را ندارند و در صددند که با شبیه خون و تهاجم فرهنگی به مقاسد پلید خود دست یابند و در این میان با بهره گیری از برخی فرصت‌ها در فضای مجازی به دنبال رسیدن به اهداف خود هستند.

اشتری با تاکید بر اینکه دشمن در صدد است از طریق استحاله فرهنگی، برنامه‌های خود را محقق کند، تاکید کرد: لازم است که همه دستگاه‌های مسئول و عضو در شورای عالی انقلاب فرهنگی در ماموریت‌های مرتبط با امنیت اخلاقی و اجتماعی به ویژه برای توسعه فرهنگ عفاف و حجاب اقدامات جدی تری انجام دهد.

فرمانده کل انتظامی کشور همراهی رسانه‌ها را برای توسعه هنجارهای اجتماعی و اخلاقی از الزامات دانست و بیان کرد: خوشبختانه عموم زنان و دختران جامعه ما عفیف و دلداده نظام و انقلاب هستند و در این میان معدود افرادی تحت تاثیر القائات فرهنگی دشمن، در صدد هنجارشکنی هستند که تلاش برای توسعه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر یکی از الزامات برای توسعه فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه است.

اشتری با اشاره به هجمه معاندین و دشمنان به فراجا مطرح کرد: این هجمه‌ها بیانگر این است که ما مسیر و ماموریت‌هایمان را به درستی و با موفقیت انجام می‌دهیم؛ دشمن از عملکرد پلیس عصبانی است، اما ما با روحیه جهادی، انقلابی و در خط قانون وظایفمان را به جد دنبال و با این هجمه‌ها متوقف نمی‌شویم.

عالی ترین مقام انتظامی کشور تلاش برای توسعه فرهنگ عفاف و حجاب را یک وظیفه الهی، شرعی، قانونی و اخلاقی برشمرد و افزود: بنده و همکارانم معتقد و ملتزم به اجرای قانون هستیم و قطعا با مصادیق ناهنجاری‌های اجتماعی و اخلاقی برخورد می‌کنیم.

وی با بیان اینکه تلاش برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی و اخلاقی و توسعه فرهنگ عفاف و حجاب مطالبه قانون گذار و مردم از پلیس است، مطرح کرد: مردم جامعه به ویژه متدینین از پلیس انتظار و مطالبه دارند که با ناهنجاری‌های اجتماعی و اخلاقی برخورد کند، هر چند که در موضوع عفاف و حجاب 32 دستگاه براساس 300 مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، وظیفه و تکلیف دارند اما به نظر می‌رسد که پلیس در این میدان تنهاست و شایسته است که همه دستگاه‌ها و سازمان‌های مسئول پای کار باشند.

اشتری با بیان اینکه متاسفانه کم کاری برخی سازمان‌ها در این حوزه بر دوش ناجا تحمیل می‌شود، تصریح کرد: حتی اگر سایر دستگاه‌ها و سازمان‌های مسئول در این حوزه به وظایف و تکالیف قانونی خود عمل نکنند، پلیس میدان عمل را خالی نمی‌کند.

فرمانده کل انتظامی کشور همراهی رسانه‌ها را برای توسعه امنیت اجتماعی و اخلاقی از الزامات دانست و عنوان کرد: برای پیشبرد بسیاری از ماموریت‌ها، نیازمند قانونی مضاعف هستیم، هر چند که در عمل به وظایف ذاتی و قانونی خود معطل هیچ سازمان و دستگاهی نمی‌مانیم.

وی با اشاره بر تنوع و گستردگی ماموریت‌های پلیس تاکید کرد: پلیس همچنان که مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر، مقابله با اراذل و اوباش، توسعه انضباط اجتماعی و فرهنگ ترافیکی و ... را دنبال می‌کند در اجرای طرح‌های امنیت اجتماعی و اخلاقی نیز مصمم است و شناسایی و برخورد با اعضاء اصلی باندها و شبکه‌های مروج مفاسداخلاقی موید این ادعا است.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه در انتظامی کشور هیچ ماموریتی فدای ماموریت دیگر نمی‌شود، مطرح کرد: ما اولویت‌های ماموریتی مان را تعیین و هوشمندانه و هدفمندانه به ایفای نقش خود در ماموریت‌های مختلف می‌پردازیم.

اشتری در بخش دیگری از سخنان خود تشدید اقدامات مقابله ای با اراذل و اوباش را از دیگر ماموریت‌های سازمان اطلاعات فراجا برشمرد و بیان کرد: اجازه نمی‌دهیم عده ای با عنوان اراذل و اوباش، امنیت مردم را تهدید کنند؛ امنیت مردم خط قرمز پلیس است.

فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه نظارت بر فعالیت اماکن به ویژه رستوران‌ها، تالارها، باغ تالارها و ... را نیز از ماموریت‌های اولویت دار سازمان اطلاعات فراجا برشمرد و گفت: برخورد با مصادیق آشکار هنجارشکنی از اولویت‌های پلیس است، اما همچنان که فعالیت‌ها و تحرکات زیرپوستی مرتبط با ناهنجاری‌‌های اجتماعی و اخلاقی را رصد و با قدرت تدبیرکرده ایم با این قسم جرایم نیز برخورد می‌کنیم.

وی در بخش پایانی سخنان خود ضمن قدردانی از اظهار لطف مردم به پلیس و ابراز حمایت در مقاطع مختلف از خادمان و فرزندان خود در انتظامی، مطرح کرد: ان شاء الله همچون گذشته با عمل به تکالیف و وظایف ذاتی و قانونی در خط مقدم پاسداری و صیانت از ارزش‌های والای انقلاب اسلامی باشیم و بتوانیم دینمان را به شهدا ادا کنیم.

قتل بی‌رحمانه پسر6 ساله در تهران/ تنبیه پدرانه‌ای که باعث مرگ فرزند شد!افزایش احساس امنیت مردم مبین اقتدار پلیس است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ناهنجاری های اجتماعی فرمانده کل انتظامی کشور توسعه فرهنگ عفاف و حجاب ناهنجاری های اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا اجتماعی و اخلاقی برای توسعه فرهنگ مقام معظم رهبری ذاتی و قانونی مدظله العالی امنیت اخلاقی قانونی خود ماموریت ها ایفای نقش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۶۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!

بحث از هزینه تولید و نمایش این آثار یک بُعد قضیه است و سوی دیگر ماجرا که اتفاقاً اهمیت بیشتری هم دارد، ناظر به پیامی است که این قبیل آثار به مخاطبان خود می‌فرستند و این که در ورای تولید و عرضه چنین محصولاتی چه فکر و اندیشه‌ای قرار است ترویج پیدا کند.

سید محمدمهدی موسوی در حوزه نوشت: چندی پیش خبری در رسانه‌ها انتشار یافت مبنی بر این که برای تولید هر قسمت سریال شبکه نمایش خانگی به طور متوسط ۳ تا ۵ میلیارد تومان هزینه می‌شود و طبعاً بخش قابل توجهی از این هزینه سرسام آور صرف پرداخت به بازیگران یا به تعبیر درست‌تر سلبریتی‌ها می‌شود.

به عنوان مثال چنانچه یک سریال شبکه نمایش خانگی ۱۵ قسمت داشته باشد به طور میانگین ۶۰ میلیارد تومان صرف ساخت آن می‌شود.

بحث از هزینه تولید و نمایش این آثار یک بُعد قضیه است و سوی دیگر ماجرا که اتفاقاً اهمیت بیشتری هم دارد، ناظر به پیامی است که این قبیل آثار به مخاطبان خود می‌فرستند و این که در ورای تولید و عرضه چنین محصولاتی چه فکر و اندیشه‌ای قرار است ترویج پیدا کند.

با نگاهی اجمالی به آثار شبکه نمایش خانگی از آغاز این جریان در سال ۸۹ با تولید و پخش سریال «قلب یخی» تا به امروز که سریال هایی، چون «افعی تهران»، «جنگل آسفالت» و ... مورد توجه مخاطبان پلتفرم‌های داخلی است، می‌توان به اختصار به نکاتی اشاره کرد که با مقوله سبک زندگی و نوع نگرش به این مساله ارتباط نزدیکی دارد و از همین رهگذر می‌توان تا حدی به این پرسش پاسخ داد که آثار شبکه نمایش خانگی مروج چه فکر و اندیشه‌ای هستند؟!

۱-هر چند برخی سریال‌ها در سال‌های اخیر مروج زندگی‌های تجملاتی یا به اصطلاح لاکچری بوده اند، اما در عین حال، شمار دیگری از آثار با پرداختن اغراق آمیز و بعضاً مغرضانه به مقوله فقر و مشکلات اجتماعی، ترسیم گر زندگی فلاکت بار بوده اند که البته در باره کنایه‌ها و تعریضات غیرمنصفانه‌ای هم به شرایط زیست پس از انقلاب داشته اند که در جای خود نیاز به بحث تفصیلی و عمیق خاص خود دارد.

۲- هنجار زدایی از روابط افراد در کانون خانواده و حتی بین زوجین از دیگر آثار نامطلوب بسیاری از سریال‌های شبکه نمایش خانگی است، کما این که بسیاری از جامعه شناسان متدین نسبت به ترویج روابط آزاد و خارج از چارچوب ازدواج در این سریال هشدار داده و می‌دهند.

واقعیت تلخی که وجود دارد این است که چارچوب خانواده و قوام آن در این سریال‌ها حداقلی است چه آن که بیشتر تصویرگر زندگی افرادی است که بدون هیچ نسبتی حتی با هم در یک خانه زندگی می‌کنند.

۳-استفاده از کلمات مذموم، رکیک و دشنام‌های متعدد از ویژگی‌های غیرقابل انکار برخی از همین سریال هاست که طبعاً تداوم این وضع اثر نامطلوبی بر فرهنگ عمومی جامعه هم می‌گذارد.

۴-به هر حال این واقعیت تلخ غیرقابل انکار است که شبکه نمایش خانگی مرهون نگاه تجاری به حوزه فرهنگ است؛ نگاه و رویکری که به اجمال می‌توان به برخی آثار آن همچون جلوه گری سبک زندگی‌های لاکچری و ایجاد سرخوردگی در جوانان، تغلیظ نگاه جنسیتی منبعث از فرهنگ غرب به زنان و دختران و البته ضدیت با فرهنگ ناب ایرانی و اسلامی در پرتوی نشر اندیشه غربی اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • عاملان درگیری در بیمارستان کاشانی اصفهان دستگیر شدند + فیلم
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • شبکه‌سازی اولویت نهضت اجتماعی در کرمانشاه است
  • (ویدئو) مقامات آمریکا شایستگی اظهارنظر اخلاقی در خصوص حقوق بشر را ندارند
  • مقامات آمریکا شایستگی اخلاقی اظهار نظر درخصوص حقوق بشر را ندارند
  • کنعانی: آمریکا شایستگی اخلاقی اظهارنظر در خصوص حقوق بشر، حقوق زنان و آزادی بیان را ندارند
  • کنعانی: مقامات آمریکا شایستگی اخلاقی اظهارنظر درخصوص حقوق بشر، حقوق زنان و آزادی بیان را ندارند
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در ارومیه
  • دستگیری ۶ نفر از عوامل نزاع و درگیری در ارومیه
  • ۶ نفر از عوامل نزاع و درگیری پل قویون ارومیه دستگیر شدند